Norsk
Gamereactor
nyheter
Battlefield 3

Dice snakker Xbox 720

- Vi ønsker oss en kjempekraftig maskin

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det britiske magasinet Offcial Xbox Magazine har startet en artikkelserie der de spør store utvikler fra hele verden om deres håp og forventninger til den neste Xbox-konsollen. Første selskap ut var ingen ringere enn våre svenske naboer, Battlefield 3-utvikler Dice:

- Vi ønsker naturligvis å se mer krefter i maskinvaren. Jeg startet som en brettdesigner og som en artist, så jeg burde ikke kommentere tekniske spesifikasjoner, men vi ønsker oss selvsagt en kjempekraftig maskin som vi kan gjøre mye med, forklarer Dices Karl Magnus Troedsson.

- Det er fortsatt mye krefter igjen å hente i Xbox 360, men etterfølgeren er nødt til å ta steget videre. Både 360 og PS3 er fortsatt kraftige maskiner og vi har ikke sett slutten på den nåværende konsollgenerasjonen ennå. Når vi støter på dette punktet trenger vi dog et stort skritt fremover, fortsetter Troedsson.

Kreftene i maskinvaren er imidlertid ikke det eneste Troedsson er opptatt av, han mener også at nettstøtten vil spille en svært viktig rolle i den neste generasjonen:

- Jeg har også veldig lyst til å se et mye større fokus på nettstøtten. [...] Alt handler om samhandling. Nå til dags kan man fortsatt spille på egenhånd, men i fremtiden tror jeg vi gradvis kommer til å bevege oss bort fra dette. Ikke bare når det gjelder skytespill, men spill som helhet. Alle sjangre har kommet seg på nett nå, og selv de titlene der du spiller alene lar deg konkurrere med vennene dine for å sette de beste rundetidene og så videre, avslutter Troedsson.

Battlefield 3

Relaterte tekster

Battlefield 3Score

Battlefield 3

ANMELDELSE. Skrevet av Morten Bækkelund

Dice lever opp til forventningene og gir oss den råeste krigssimulatoren noensinne. Morten har tatt pulsen på slagmarken...

8
Battlefield 3 gratis via Origin

Battlefield 3 gratis via Origin

NYHET. Skrevet av Morten Bækkelund

For noen måneder siden startet EA en ordning der de deler ut klassiske spill gratis til alle Origin-brukere i en periode. De har allerede gitt bort både Dead Space og det...

PS Plus-kunder får Battlefield 3 gratis

PS Plus-kunder får Battlefield 3 gratis

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

I dag la Sony ut listen med spill som vil være gratis i juli for alle med Playstation Plus-abonnement. Sammen med spill som Saints Row: The Third og Payday: The Heist...



Loading next content