Norsk
Gamereactor
nyheter
Call of Duty: Modern Warfare 3

Call of Duty-spill legges ned

Sledgehammer avslutter gammelt prosjekt

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Gamereactor-lesere med god hukommelse minnes kanskje at utviklerstudioet Sledgehammer Games for en tid tilbake startet utviklingen av et nytt Call of Duty-spill som skulle utspille seg i tredje person.

Siden den gang har imidlertid Sledgehammer flyttet inn sammen med Raven Software og Infinity Ward, for å skape det kommende Call of Duty: Modern Warfare 3. Tredjepersonspillet ble derfor satt på vent på ubestemt tid.

I et intervju med CVG har Sledgehammer-sjef Glen Schofield nå forklart at denne pausen mest sannsynlig vil bli permanent:

- Vi kommer sannsynligvis til å kansellere det. Activision ga oss valget; vil dere jobbe med Modern Warfare 3, eller vil dere fortsette med deres eget prosjekt. Det likte vi veldig godt, forklarer Schofield.

Videre påpeker Schofield at tredjepersonsspillet, som aldri rakk å få et navn, ikke var uten sin sjarm, men at lærdommen selskapet har tilegnet seg gjennom arbeidet med Modern Warfare 3 kan bli bedre utnyttet på annet vis:

- Vi likte det vi holdt på med. [...] Dersom vi hadde fortsatt utviklingen et par måneder til hadde vi trolig endret tidsepoken, men vi ville ha beholdt gameplayet. Det hadde mange kule sider. Når det er sagt tror jeg det beste som kan skje for Activision nå er at vi starter utviklingen et eget prosjekt. Om det blir et nytt Call of Duty-spill eller noe annet vil tiden vise, men jeg planlegger å fortsette å arbeide med Call of Duty, avslutter Schofield.

Hvordan dette siste utsagnet skal tolkes er ikke så godt å si, men vi bør i det minste ikke bli overrasket dersom Sledgehammer Games ender opp med å utvikle et nytt spill i den superpopulære skytespillserien en gang i fremtiden.

Call of Duty: Modern Warfare 3 lanseres den 8. november til PC, Playstation 3 og Xbox 360, ved siden av øvrige versjoner til Wii og Nintendo DS.

Call of Duty: Modern Warfare 3

Relaterte tekster



Loading next content