Norsk
Gamereactor
nyheter
SSX

Spikret dato for SSX

På med snøbrettstøvlene i februar

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det kommende SSX-spillet startet som et nytt konsept kalt SSX: Deadly Descents, men etter mange bekymringsmeldinger fra fansen endte Electronic Arts opp med å endre navnet til kun SSX.

Samtidig inkluderte utviklingsteamet de kjente og kjære modusene serien har sett tidligere, ved siden av det nye konseptet der man kjører om kapp med fjellet.

Denne endringen førte imidlertid med seg at spillet trengte lengre utviklingstid enn planlagt, og det ble derfor utsatt til en gang på nyåret.

Nå har dette tidsrommet blitt skrumpet inn ytterligere, og vi kan konstatere at det spinnville snøbrettspillet vil være klart for lansering den 14. februar 2012.

Legg imidlertid merke til at det her er snakk om den amerikanske slippdatoen, men vi ser ingen grunn til at spillet vil bli lansert nevneverdig senere her til lands.

Samtidig med annonseringen av datoen kunne EA vise frem en flunkende ny trailer fra spillet, og i denne er det nettopp Deadly Descents-modusen som blir vist frem:

HQ

Relaterte tekster

SSXScore

SSX

ANMELDELSE. Skrevet av Morten Bækkelund

Verdens villeste snowboardserie har endelig funnet veien til HD-generasjonen, og det er ingen tvil om hvem som er kongen på fjellet.



Loading next content