Norsk
Gamereactor
nyheter
Grand Theft Auto V

Grand Theft Auto V annonsert!

Første trailer den 2. november

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Vi har ventet på det siden det sekundet vi fullførte forgjengeren, og i dag har det endelig skjedd. Grand Theft Auto V er annonsert!

Nyheten kommer fra utvikler Rockstar selv, som har viet hele sin nettside til annonseringen. Noe særlig info er ikke å spore på siden, kun spillogoen og lovnaden om den første traileren, som vil dukke opp den 2. november.

Dette er imidlertid nok til at vi slipper jubelen løs, og starter nedtellingen allerede nå!

Ryktene og spekulasjonene rundt det neste Grand Theft Auto-spillet har nemlig florert det siste halve året og mange forventet at spillet skulle bli annonsert på E3 eller en av de andre store spillmessene.

Disse messene kom og gikk, og nå har altså Rockstar i særegen stil avdekket spillet på en helt alminnelig tirsdag. Når det gjelder slippdato vet vi ingen verdens ting, men tidligere rykter har snakket om en lansering allerede på nyåret.

Utfra logoen er det også vanskelig å sette fingeren på hva spillet vil inneholde, men her på kontoret synes vi V-symbolet og båndet som slynger seg rundt gir en assosiasjon til mafiafilmer av den klassiske sorten, ved siden av de åpenbare gangstervibbene. Hva tror dere?

Grand Theft Auto V

Relaterte tekster

Grand Theft Auto VScore

Grand Theft Auto V

ANMELDELSE. Skrevet av Lee West

Los Santos har aldri sett så bra ut eller fungert så godt som det gjør nå. Vår danske redaktør tok en ny runde i GTA V, og denne gangen er han overbevist...

Grand Theft Auto VScore

Grand Theft Auto V

ANMELDELSE. Skrevet av Rasmus Lund-Hansen

GTA V føles som et next gen-spill, og det hadde vært fantastisk hvis alle verdens utviklere kunne det Rockstar kan. Vi har testet denne generasjonens høydepunkt...



Loading next content