Norsk
Gamereactor
nyheter
Grand Theft Auto V

Skal GTA V foregå i Los Angeles?

Slippes 2. september 2012 ifølge Gamestop

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det har ikke engang gått et døgn siden Grand Theft Auto V ble annonsert, men allerede nå har en ny ladning rykter om spillet sett dagens lys.

Tidligere har vi nemlig hørt rykter om at kystbyen Los Angeles skal være den sentrale inspirasjonskilden for Grand Theft Auto V, og ifølge kilder spillsiden Kotaku har vært i kontakt med skal disse ryktene stemme på en prikk.

Kotakus kilde skal angivelig ha nær kjennskap til utviklingen av spillet, og vedkommende kunne kort og godt bekrefte at det er nettopp englenes by som har vært malen denne gangen. En by Rockstar sist flørtet med i det superpopulære Grand Theft Auto: San Andreas.

Ved siden av Los Angeles-ryktene har også den irske avdelingen av spillkjeden Gamestop nå ført opp Grand Theft Auto V i sitt sortiment, og de har gitt spillet slippdatoen 2. september 2012.

Om dette viser seg å være den ekte datoen eller bare et skudd i blinde fra Gamestops side er ennå uvisst, men hvis vi er heldige avslører Rockstar datoen for spillet når den første traileren dukker opp førstkommende onsdag.

Gamestop har før øvrig vært inne i bildet når det gjelder Grand Theft Auto V-rykter også tidligere i år. Den gangen gikk imidlertid ryktene ut på at spillet skulle slippes allerede i januar, noe som virker mindre sannsynlig ettersom annonseringen kom først i går. På en annen side er det jo lov å håpe, er det ikke?

Grand Theft Auto V

Relaterte tekster

Grand Theft Auto VScore

Grand Theft Auto V

ANMELDELSE. Skrevet av Lee West

Los Santos har aldri sett så bra ut eller fungert så godt som det gjør nå. Vår danske redaktør tok en ny runde i GTA V, og denne gangen er han overbevist...

Grand Theft Auto VScore

Grand Theft Auto V

ANMELDELSE. Skrevet av Rasmus Lund-Hansen

GTA V føles som et next gen-spill, og det hadde vært fantastisk hvis alle verdens utviklere kunne det Rockstar kan. Vi har testet denne generasjonens høydepunkt...



Loading next content