Norsk
Gamereactor
nyheter
Grand Theft Auto V

Flere Grand Theft Auto V-rykter

Flere hovedpersoner der én er indianer?

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Tidligere i dag kunne vi melde at det nylig annonserte Grand Theft Auto V ifølge ryktene vil utspille seg i en by som er inspirert av Los Angeles.

Siden har det også dukket opp rykter på en rekke nettsider som hevder det femte spillet vil ha flere hovedpersoner historien fordeles over, en trend Rockstart startet i utvidelsene til forgjengeren Grand Theft Auto IV.

Ifølge de aller siste ryktene kan det i tillegg tenkes at én av disse hovedpersonene er en indianer, hvertfall hvis man skal tro en av brukerne på nyhetssiden Reddit.

Denne brukeren har nemlig oppdaget at femtallet på spillets logo er nærmest identisk med femtallet som ble brukt på en gammel amerikanske pengeseddel kalt Silver Certificate, som var i sirkulasjon mellom fra 1878-1964.

På denne seddelen kunne man også se bildet av en indianer kjent som The Running Antelope, en person som ble feiret over sin tro på en fredelig løsning i krigen mellom indianerne og kolonistene.

Dette høres kanskje søkt ut, men samtidig er det Rockstar det er snakk om her, et selskap som har tradisjon for å flørte med fansen gjennom skjulte ledetråder og godbiter.

Rockstar selv forholder som vanlig rolig til alle ryktene og spekulasjonene, og vi bør derfor ikke forvente noen offisielle uttalelser før tidligst førstkommende onsdag, da den første traileren fra spillet skal avdekkes.

Grand Theft Auto V

Relaterte tekster

Grand Theft Auto VScore

Grand Theft Auto V

ANMELDELSE. Skrevet av Lee West

Los Santos har aldri sett så bra ut eller fungert så godt som det gjør nå. Vår danske redaktør tok en ny runde i GTA V, og denne gangen er han overbevist...

Grand Theft Auto VScore

Grand Theft Auto V

ANMELDELSE. Skrevet av Rasmus Lund-Hansen

GTA V føles som et next gen-spill, og det hadde vært fantastisk hvis alle verdens utviklere kunne det Rockstar kan. Vi har testet denne generasjonens høydepunkt...



Loading next content