Norsk
Gamereactor
nyheter
Grand Theft Auto V

- GTA V vil selge 25 millioner

Analytiker har tro på rekordsalg

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Få spillserier har den samme posisjonen i bransjen som Rockstars Grand Theft Auto-serie, og enda færre ville hatt evnen til å engasjere på samme måte kun ved å vise frem en enkel logo.

Siden Rockstar annonserte Grand Theft Auto V nettopp på dette viset på mandag, har nemlig internett nærmest kokt over med rykter og spekulasjoner rundt det neste kapittelet i den legendariske serien.

Av de mest nevneverdige ryktene så langt finner vi spekulasjoner om at byen i spillet skal være inspirert av Los Angeles, og at historien muligens vil være fordelt over flere hovedpersoner. Samtidig skal også irske Gamestop ha oppført 2. september 2012 som spillets utgivelsesdato.

Ved siden av alle ryktene har nå også bransjeekspertene begynt å lufte sine tanker om spillet, og særlig analytiker Arvind Bhatia fra Sterne Agee har markert seg. Han mener nemlig at spillet kommer til å selge så mye som 25 millioner eksemplarer verden over.

Dersom dette slår til vil spillet overgå forgjengeren Grand Theft Auto IV med omkring tre millioner, og samtidig plassere seg på samme nivå som de mestselgende spillene i Call of Duty-serien.

Når det er sagt skal vi ikke se bort ifra at Bhatias spådom slår til, ettersom mange åpenbart har blitt bitt av GTA-basillen allerede nå.

Grand Theft Auto V

Relaterte tekster

Grand Theft Auto VScore

Grand Theft Auto V

ANMELDELSE. Skrevet av Lee West

Los Santos har aldri sett så bra ut eller fungert så godt som det gjør nå. Vår danske redaktør tok en ny runde i GTA V, og denne gangen er han overbevist...

Grand Theft Auto VScore

Grand Theft Auto V

ANMELDELSE. Skrevet av Rasmus Lund-Hansen

GTA V føles som et next gen-spill, og det hadde vært fantastisk hvis alle verdens utviklere kunne det Rockstar kan. Vi har testet denne generasjonens høydepunkt...



Loading next content