Norsk
Gamereactor
nyheter
Battlefield 3

- BF3-serverne er på 95 prosent

Endelig slutt på problemene ifølge EA

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Lanseringen av det etterlengtede skytespillet Battlefield 3 har vært alt annet enn silkemyk for Dice og Electronic Arts. Både PC- og konsollspillere har nemlig blitt møtt med store problemer i forhold til å aktivere spillet, og i jakten etter en stabil server å spille på.

Nå har imidlertid EA meldt at disse problemene skal være så godt som avviklede:

- Vi er glade over å kunne melde at PS3- og PC-spillere opplevde stabile servere gjennom hele helgen, mens Xbox 360-serverne ligger på 95% og fortsatt vokser. [...] Vårt online-team jobber uavbrutt for å oppdage og rette feil uavhengig av årsak og plattform, og de kommer ikke til å hvile før vi er på 100%, forklarer en talsperson fra EA overfor Kotaku.

Videre påpeker talsmannen at problemene med Xbox 360-serverne skyldes at plattformen bruker "en spesielt komplisert serverarkitektur", og at de derfor jobber tett med Microsoft for å løse problemene:

- Vi er spillere vi også, og vi skjønner hvor frustrerende det er å bli hindret fra å spille uavbrutt. Vi setter pris på deres tålmodighet og lover at det vil være verdt ventetiden, forklarer talsmannen.

Til slutt passer talsmannen også på å nevne at autoriseringsproblemene en rekke PC-spillere har opplevd i Origin-tjenesten nå skal være rettet opp i.

Battlefield 3
Battlefield 3Battlefield 3

Relaterte tekster

Battlefield 3Score

Battlefield 3

ANMELDELSE. Skrevet av Morten Bækkelund

Dice lever opp til forventningene og gir oss den råeste krigssimulatoren noensinne. Morten har tatt pulsen på slagmarken...

8
Battlefield 3 gratis via Origin

Battlefield 3 gratis via Origin

NYHET. Skrevet av Morten Bækkelund

For noen måneder siden startet EA en ordning der de deler ut klassiske spill gratis til alle Origin-brukere i en periode. De har allerede gitt bort både Dead Space og det...

PS Plus-kunder får Battlefield 3 gratis

PS Plus-kunder får Battlefield 3 gratis

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

I dag la Sony ut listen med spill som vil være gratis i juli for alle med Playstation Plus-abonnement. Sammen med spill som Saints Row: The Third og Payday: The Heist...



Loading next content