Norsk
Gamereactor
nyheter
Grand Theft Auto V

Blir GTA V nedlastingstittel?

Utviklerne dropper diskene ifølge rykter

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Senere i dag skal Rockstar avdekke den første traileren til Grand Theft Auto V (du kan se nedtellingen på selskapets hjemmesider), men det hindrer ikke ryktemølla fra å spinne videre.

Som meldt av Industry Gamers går de siste rapportene fra spillet ut på at GTA V blir det første fullprisspillet noensinne som kun skal selges i digital versjon.

Nyheten kommer fra analysebyrået Newzoo der daglig leder Peter Warman står for utsagnene. Warman presiserer imidlertid at Rockstar trolig fortsatt vil selge Grand Theft Auto V i butikkene i form av nedlastingskoder og samlerutgaver:

- Fordelene ved å gå over til en helt digital løsning er så store at selskapene er nødt til å begynne å vurdere det. Det ultimate målet er tross alt å lansere spill raskere, å skape en jevn inntektskilde og rett og slett tjene mer penger, forklarer Warman før han går videre til de mest oppsiktsvekkende:

- Butikkeksemplarene kommer ikke til å forsvinne, men innholdet i eskene vil gjøre det. Det er grunnen til at butikkeksemplaret av GTA V vil inneholde en nedlastingskode og ingen disker, avslutter Warman.

Warman legger det frem som om dette skulle vært opplest og vedtatt, men inntil vi hører noe konkret fra Rockstar kategoriserer vi dette sammen med alle de andre GTA V-ryktene.

Hva synes dere? Er nedlasting fremtiden, eller vil dere ha disken å speile dere i?

Grand Theft Auto V

Relaterte tekster

Grand Theft Auto VScore

Grand Theft Auto V

ANMELDELSE. Skrevet av Lee West

Los Santos har aldri sett så bra ut eller fungert så godt som det gjør nå. Vår danske redaktør tok en ny runde i GTA V, og denne gangen er han overbevist...

Grand Theft Auto VScore

Grand Theft Auto V

ANMELDELSE. Skrevet av Rasmus Lund-Hansen

GTA V føles som et next gen-spill, og det hadde vært fantastisk hvis alle verdens utviklere kunne det Rockstar kan. Vi har testet denne generasjonens høydepunkt...



Loading next content