Norsk
Gamereactor
nyheter
Grand Theft Auto V

GTA V-traileren: en nærmere titt

Vi gransker de første bildene fra spillet

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Grand Theft Auto V er annonsert og den første traileren er ferdig fordøyd. Men hva var det egentlig vi så i går? Vi tar en nærmere titt på annonseringstraileren:

Grand Theft Auto V
Traileren starter med en person som forteller at han flyttet til den ikke navngitte byen på grunn av været, før vi får se dette bildet fra stranden. Ved siden av å være det første hintet om at GTA V bringer oss tilbake til San Andreas kan man også se en hund sammen med de to menneskene. Vi kan ikke huske å ha sett hunder i et GTA-spill før.
Grand Theft Auto VGrand Theft Auto VGrand Theft Auto V
Det kommer tidlig frem at GTA V vil utspille seg i moderne tid, og både klær, bygninger og biler henspeiler på samfunnet slik vi kjenner det i dag.
Grand Theft Auto VGrand Theft Auto V
Fortellerstemmen i traileren snakker om en "ny start" der han legger sitt gamle liv bak seg, men det ligger trolig i kortene at fortiden vil innhente han. Ikke desto mindre kan vi nok forvente oss et utvalg fritidsaktiviteter som golf og vannscooterkjøring i GTA V.
Grand Theft Auto V
Mens GTA IV holdt seg til bymiljøet later GTA V til å øke variasjonen og by på områder utenfor asfaltjungelen. Blir det mulig å klatre til toppen av dette fjellet mon tro?
Grand Theft Auto VGrand Theft Auto V
Videre bilder av åpne landskaper og vindmøller forsterker inntyrkket av at vi vender tilbake til det Los Angeles-inspirerte San Andreas-området. Samtidig hinter trafikskiltene om en stor, åpen verden å boltre seg i.
Grand Theft Auto VGrand Theft Auto V
Variasjonen ser ut til å være høy og strekker seg fra urbane skyskrapere til langstragte sletter. Vi skal nok ikke se bort fra at både The Mile High Club og denne frodige kornåkeren vil dukke opp i løpet av spillets historie.
Grand Theft Auto VGrand Theft Auto V
Noen konkret hovedperson utover fortellerstemmen ble aldri presentert i traileren, men vi fikk se en person av latinamerikansk opprinnelse flykte fra et politihelikopter. Dette, kombinert med en fortellerstemme som har et hint av en latinamerikansk aksent, stemmer overens med ryktene om en latinamerikanske hovedperson vi har hørt tidligere. Vi får i tillegg se et glimt av en person som minner veldig om Tommy Vercetti fra GTA: Vice City, Kan ryktene om en histore fordelt over flere hovedpersoner være sanne?
Grand Theft Auto VGrand Theft Auto V
Action og skytevåpen har alltid vært en sentral del av GTA-serien, og GTA V blir neppe noe unntak. Kan disse godt utstyrte gartnerne komme fra den samme åkeren som vi så tidligere?
Grand Theft Auto VGrand Theft Auto VGrand Theft Auto V
Rockstar har aldri vært redde for å ta opp sammfunnskritiske spørsmål, og det kan se ut som deler av befolkningen i GTA V sliter med fattigdom og lav levestandard. Som forventet er det naturligvis også rikelig med horer å spore langs gatene.
Grand Theft Auto V
Vi kunne ved flere anledninger se fly i traileren, noe som kan tyde på at hovedpersonen nok en gang besitter ferdighetene til å operere det meste av motoriserte fremkomstmidler.
Grand Theft Auto VGrand Theft Auto V
Traileren avsluttes på mange måter med spikern i kista. Vi er utvilsomt tilbake i San Anreas-traktene, med varme dager, varke solnedganger og de majestetiske Hollywo... ehm, jeg mener Vinewood-bokstavene prydende i åssiden.

Hva fikk dere ut av det første klippet fra Grand Theft Auto V?

Relaterte tekster

Grand Theft Auto VScore

Grand Theft Auto V

ANMELDELSE. Skrevet av Lee West

Los Santos har aldri sett så bra ut eller fungert så godt som det gjør nå. Vår danske redaktør tok en ny runde i GTA V, og denne gangen er han overbevist...

Grand Theft Auto VScore

Grand Theft Auto V

ANMELDELSE. Skrevet av Rasmus Lund-Hansen

GTA V føles som et next gen-spill, og det hadde vært fantastisk hvis alle verdens utviklere kunne det Rockstar kan. Vi har testet denne generasjonens høydepunkt...



Loading next content