Norsk
Gamereactor
nyheter
Grand Theft Auto V

GTA V blir i Los Santos!

Rockstar med offisiell annonsering

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Utvikler Rockstar har nå offentliggjort sin første offisielle presseuttalelse rundt det nylig avdekkede Grand Theft Auto V.

I lys av gårsdagens trailer kommer det ikke som noen bombe, men det viser seg at ryktene om en Los Angeles-inspirert by var sanne. Vi skal nemlig tilbake til Los Santos i Grand Theft Auto V:

- Vi er stolte over å kunne offisielt annonsere at Grand Theft Auto V er i full utvikling. Utviklet av seriens skapere Rockstar North tar Grand Theft Auto V turen tilbake til Los Santos og omegn, i det største og mest ambisiøse spillet Rockstar noensinne har laget, heter det i pressemeldingen.

- Spillet vil by på en modig ny tolkning av frihet i en åpen verden, av historieformidling, oppdragsbasert gameplay og flerspiller over nett. Grand Theft Auto fokuserer på jakten etter rikdom og berømmelse i en verden inspirert av nåtidens California, fortsetter pressemeldingen.

Vi kan altså konstatere at en god del av ryktene rundt GTA V allerede har slått til. Om ryktene om flere hovedpersoner der én er av latinamerikanske opprinnelse også viser seg å stemme, gjenstår fortsatt å se.

Kilde: Rockstar.

Grand Theft Auto V

Relaterte tekster

Grand Theft Auto VScore

Grand Theft Auto V

ANMELDELSE. Skrevet av Lee West

Los Santos har aldri sett så bra ut eller fungert så godt som det gjør nå. Vår danske redaktør tok en ny runde i GTA V, og denne gangen er han overbevist...

Grand Theft Auto VScore

Grand Theft Auto V

ANMELDELSE. Skrevet av Rasmus Lund-Hansen

GTA V føles som et next gen-spill, og det hadde vært fantastisk hvis alle verdens utviklere kunne det Rockstar kan. Vi har testet denne generasjonens høydepunkt...



Loading next content