Norsk
Gamereactor
nyheter
Call of Duty: Modern Warfare 3

Tidlige MW3-spillere kan få straff

Motstridende beskjeder fra Microsoft

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

I går kunne vi fortelle om heldige spillere som via den amerikanske butikken Kmart hadde fått tak i det etterlengtede Call of Duty: Modern Warfare 3 før lanseringsdatoen.

Nå kan det se ut som disse spillerne, samt eventuelle andre som har sikret seg en kopi, risikerer å bli utestengt fra Xbox Live:

- Har dobbeltsjekket med Activision. MW3-spilling før lansering er ikke godkjent. Så vennligst vær tålmodig, spilling for tidlig kan få konsekvenser for kontoen din, forklarer Stephen Tolouse fra Microsoft via Twitter.

Beskjeden står stikk i strid med meldingen Tolouse twitret tidligere, der han forklarte at alle med en lovlig kopi kunne sette igang med spillingen umiddelbart:

- For dere som spør om MW3-spilling før lanseringen: Hvis eksemplaret ditt er lovlig og skaffet på redelig vis, kos deg. Det er et flott spill, forklarte Tolouse da.

Dersom du skulle sitte på en kopi av Modern Warfare 3 ser det med andre ut som det vil være tryggest å vente med å teste ut spillet, hvis du har tålmodighet nok da.

Call of Duty: Modern Warfare 3

Relaterte tekster



Loading next content