Norsk
Gamereactor
nyheter
Call of Duty: Modern Warfare 3

6000 MW3-kopier stjålet

Fransk lastebil kapret av ransmenn

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det kan se ut som enkelte ivrige Call of Duty-spillere er beredt til å trosse loven for å sikre seg en kopi av Call of Duty: Modern Warfare 3. I Frankrike i går skal nemlig to maskerte menn ha stjålet 6000 kopier av det etterlengtede spillet da de rante en en trailer langs motorveien.

Som meldt av CVG skal de maskerte mennene ha provosert frem en kollisjon mellom traileren og en personbil. Deretter skal de ha angrepet føreren med tåregass før de stakk av med lasten til en verdi av 400.000 euro (ca. 3,1 millioner kroner), deriblant 6000 MW3-kopier.

Hendelsen føyer seg inn i rekken av Call of Duty: Modern Warfare 3-relaterte saker den siste tiden. Tidligere havnet én av spillets to disker på internett etter den ble stjålet et lager i California, og den amerikanske butikkjeden Kmart solgte en kort periode spillene til tross for at de ikke hadde fått klartsignal ennå.

Activision har imidlertid advart om at alle som kaster seg over spillet før det er offisielt utgitt risikerer å bli utestengt fra de respektive plattformenes onlinetjenester.

Call of Duty: Modern Warfare 3 slippes den 8. november, med andre ord i morgen.

Call of Duty: Modern Warfare 3
Call of Duty: Modern Warfare 3Call of Duty: Modern Warfare 3

Relaterte tekster



Loading next content