Norsk
Gamereactor
nyheter
The Legend of Zelda: Skyward Sword

Zelda: A Link To The Past i 3D?

Nintendo vurderer å pusse opp klassikeren

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Etter suksessen med The Legend of Zelda: Ocarina of Time 3D til 3DS har Shigeru Miyamoto og resten av Nintendo fått smaken på relanseringer. Nå kan det se ut som et utvalg av de klassiske Zelda-spillene i 2D kan få samme behandling som Ocarina of Time.

Det kunne The Legend of Zelda: Skyward Sword-produsent Eiji Aonuma forklare under et intervju nylig. Overfor spillsiden GamesRadar forklarte nemlig Aonuma at spill som A Link to the Past meget mulig kan bli forvandlet til 3D:

- Faktisk har Miyamoto selv snakket om å gå tilbake til de todimensjonale Zelda-spillene. Særlig de spillene der spillverdenen består av flere ulike dimensjoner, som A Link to the Past, skal være aktuelle, ettersom overgangen fra 2D til 3D vil kunne skape et større inntrykk av dyben i spillet. Det ville vært interessant å lage, så vi skal ikke se bort fra at det kan skje en gang i fremtiden, forklarer Aonuma.

The Legend of Zelda: Skyward Sword
Billde fra The Legend of Zelda: Skyward Sword.

Relaterte tekster

1
Zelda: Skyward Sword er nå ute til Wii U

Zelda: Skyward Sword er nå ute til Wii U

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Det er ganske mange som er enige om at The Legend of Zelda: Skyward Sword var det aller beste Motion Plus-spillet, i tillegg til å være ett av de beste til Wii-konsollen....



Loading next content