Norsk
Gamereactor
nyheter
The Elder Scrolls V: Skyrim

3,4 millioner Skyrim-kopier

Og tallet er trolig enda høyere

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det er hevet over enhver tvil at det nylig annonserte rollespillet The Elder Scrolls V: Skyrim har slått svært godt an blant publikum. Nå har i tillegg de første salgstallene landet, og disse har utvilsomt ført til jubel på utvikler Bethesdas kontorer.

Som meldt av VGChartz skal spillet nemlig ha solgt over 3,4 millioner eksemplarer bare i løpet av de to første døgnene i salg.

Ifølge VGChartz har lanseringssalget hovedsakelig vært fordelt mellom USA og EMEA-regionen, med henholdsvis 2,5 millioner og 950.000 solgte eksemplarer. På plattformsiden utgjorde Xbox 360-versjonen 59 prosent av salget, mens Playstation 3 stakk av med 27 prosent og PC-versjonen de siste 14.

Disse tallene er imponerende i seg selv, men med tanke på at salget av digitale kopier ikke er tatt med i utregningen er det godt grunnlag for å tro at det reelle totalsalget er enda høyere.

På Steam alene etablerte nemlig Skyrim seg raskt som den mest spilte tittelen, med en gjennomsnittlig spillerbase på godt over 200.000 gjennom hele helgen.

The Elder Scrolls V: Skyrim

Relaterte tekster



Loading next content