Norsk
Gamereactor
nyheter
Call of Duty: Modern Warfare 3

Over 1600 MW3-spillere utestengt

Mens Activision jobber på spreng med Elite

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Storspillet Call of Duty: Modern Warfare 3 nærmer seg to uker i salg og allerede har millioner av spillere kastet seg ut i den intense flerspillerdelen. Mens de aller fleste holder seg i skinnet er det beklageligvis en og annen som har urent mel i posen, men dette akter slett ikke utvikler Infinity Ward å finne seg i.

Som meldt av Community Manager Robert Bowling har nemlig så mye som 1600 spillere allerede blitt utestengt som følge av uærlig spill, og disse utestengelsene akter Infinity Ward å fortsette med så lenge det er nødvendig:

- Forsøk på å jukse, hacke eller utnytte feil i MW3 vil ikke bli tolerert. Over 1600 utestengelser har blitt gjort. Oppdateringer er på vei. Forsett å rapportere uærlige spillere, forklarer Bowling via Twitter.

Samtidig har Activision nå rapportert at arbeidet med å fikse den nye Elite-tjenesten er iferd med å nå slutten, og at full funksjonalitet bør være tilbake innen 1. desember.

Som følge av den enorme pågangen klarte ikke Elite-tillegget å takle all trafikken, og kort tid etter lanseringen så Activision seg nødt til å redusere tilbudet frem til en løsning kunne finnes.

- Bær over med oss mens vi jobber med å få alt tilbake på plass. Gi oss et par uker, de får dere gratis, og innen 1. desember satser vi på at alt er oppe og går, kommenterer Activisions Daniel Suarez overfor G4.

Call of Duty: Modern Warfare 3
Call of Duty: Modern Warfare 3Call of Duty: Modern Warfare 3

Relaterte tekster



Loading next content