Norsk
Gamereactor
nyheter
Battlefield 3

EA saksøkes av PS3-spillere

Battlefield 3-kunder føler seg snytt

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Som kjent lovte Electronic Arts på E3 at alle som kjøpte Playstation 3-versjonen av Battlefield 3 skulle motta Battlefield 1943 uten ekstra kostnad.

Når lanseringsdagen endelig var nådd var imidlertid ikke disse gratis spillene å spore, og EA forklarte at de heller skulle gi PS3-spilleren én ukes forsprang på alle spillutvidelser.

Dette har fått en rekke spillere til å se rødt, og selv om de fleste har godtatt den nye ordningen har enkelte kunder gått til aksjon mot giganten.

Det amerikanske advokatfirmaet Edelson McGuire saksøker nemlig nå Electronic Arts på vegne av spillerne, som følge av den mistenkelige oppførselen.

Bakgrunnen for saksmålet skal være at mange kunder valgte å bestille Battlefield 3 nettopp fordi Battlefield 1943 fulgte med på kjøpet, og kampanjen må derfor ses på som et vesentlig salgsargument som ikke ble oppfylt. Mange reagerer også på at endringen kun ble offentliggjort via Twitter, som tross sin popularitet ikke når ut til alle kunder.

- EA har villredet og skapt fortjeneste fra tusenvis av kunder ved å gi et løfte de ikke kunne, og aldri planla å holde, heter det i søksmålet fra Edelson McGuire.

Hvordan utfallet blir i saken gjenstår fremdeles å se, følg med på Gamereactor for oppdateringer.

Battlefield 3

Relaterte tekster

Battlefield 3Score

Battlefield 3

ANMELDELSE. Skrevet av Morten Bækkelund

Dice lever opp til forventningene og gir oss den råeste krigssimulatoren noensinne. Morten har tatt pulsen på slagmarken...

8
Battlefield 3 gratis via Origin

Battlefield 3 gratis via Origin

NYHET. Skrevet av Morten Bækkelund

For noen måneder siden startet EA en ordning der de deler ut klassiske spill gratis til alle Origin-brukere i en periode. De har allerede gitt bort både Dead Space og det...

PS Plus-kunder får Battlefield 3 gratis

PS Plus-kunder får Battlefield 3 gratis

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

I dag la Sony ut listen med spill som vil være gratis i juli for alle med Playstation Plus-abonnement. Sammen med spill som Saints Row: The Third og Payday: The Heist...



Loading next content