Norsk
Gamereactor
nyheter
World of Warcraft

Warcraft vs. The Old Republic

Skal vi få en ny konge i MMO-sjangeren?

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Etter mange år i førersetet kan det se ut som storhetstiden til nettrollespillet World of Warcraft er ferd med å blekne.

Tidligere har det kommet frem at nesten to millioner spillere har forlatt Azeroth, og skal vi tro rapportene fra bransjebladet Develop ser ikke denne trenden ut til å snu med det første, snarer tvert imot.

Som følge av en spørreundersøkelse gjort av Peanut Labs har nemlig det prestisjetunge analysebyrået Lazard Captial Markets nå endret sin anbefaling av Activision Blizzard-aksjene. Mens de tidligere anbefalte kjøp av disse aksjene som en sikker investering står de nå oppført under nøytral risiko.

I selve undersøkelsen kom det frem at en rekke spillere har gått lei av World of Warcraft og heller ser mot nye MMO-eventyr. Særlig Biowares kommende Star Wars: The Old Republic ser ut å ha fanget interessen og av de 381 spurte svarte hele 50 prosent at de hadde bestemt seg for å kjøpe dette spillet når det kommer ut. Samtidig svarte ytterligere 38 prosent at de vurderte det.

Hvor stor innvirkning på World of Warcraft Bioware ambisiøse prosjekt viser seg å få, og om vi eventuelt må krone en ny konge av MMO-sjangeren, gjenstår å imidlertid å se. Star Wars: The Old Republic slippes uansett til PC den 20. desember.

World of WarcraftWorld of Warcraft

Relaterte tekster

World of WarcraftScore

World of Warcraft

ANMELDELSE. Skrevet av Mikael Sundberg

Blizzard serverer endelig deres enorme online-verden, og Mikael Sundberg forteller alt om det fortryllende universet!



Loading next content