Norsk
Gamereactor
nyheter
The Legend of Zelda: Skyward Sword

Nintendo slår rekorder

Folk kaster seg over Zelda og Mario

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Eventyrspillet The Legend of Zelda: Skyward Sword har slått særdeles godt an både blant pressen og spillerne, og høstet blant annet inn full pott i Gamereactors anmeldelse.

Dette har også gitt utslag i salget, og i USA har faktisk Skyward Sword vært det hurtigst selgende Zelda-spillet noensinne. Siden lanseringen den 20. november har nemlig salget i USA alene passert en halv million eksemplarer, nærmere bestemt 535.000.

Suksessen stopper imidlertid ikke med Zelda. Nintendos andre maskot Mario gjør det også godt om dagen, og sprenger nye rekorder for selskapet.

Siden lanseringen av 3DS-spillet Super Mario 3D Land har nemlig Nintendo sett en enorm pågang, og de kunne tidlig slå fast at 3D Land har vært det raskest voksende bærbare Mario-spillet gjennom tidene over dammen.

De to spillene skal også ha satt fart i salget av sine respektive konsoller, og på Black Friday (den største shopping-dagen i USA) alene skal så mye som 500.000 Wii-konsoller ha blitt solgt.

Rapportene kommer i begge tilfeller direkte fra Ninendos amerikanske sjef Reggie Fils-Aime, som konkluderer med at dette lover godt for salget gjennom juletiden.

- Hvis denne trenden fortsetter vil Nintendos 3DS-omsettning på bare åtte måneder overgå salget av DS-konsoller i løpet av dens første år. I tillegg gjenstår brorparten av julesalget, og lanseringen av Mario Kart 7 vil kunne fortsette salgskurven ut året, kommenterer Fils-Aime.

Kilde: USA Today.

The Legend of Zelda: Skyward SwordThe Legend of Zelda: Skyward Sword

Relaterte tekster

1
Zelda: Skyward Sword er nå ute til Wii U

Zelda: Skyward Sword er nå ute til Wii U

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Det er ganske mange som er enige om at The Legend of Zelda: Skyward Sword var det aller beste Motion Plus-spillet, i tillegg til å være ett av de beste til Wii-konsollen....



Loading next content