Norsk
Gamereactor
nyheter
Star Wars: The Old Republic

- Har mine tvil til The Old Republic

Bobby Kotick er skeptisk til EAs prosjekt

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det er dyrt å utvikle og drive nettrollespill, og av den enkle grunn stiller Activision Blizzard-toppsjef Bobby Kotick spørsmålstegn ved hovedkonkurrent Electronic Arts og deres Star Wars: The Old Republic. Han mener nemlig de vil slite med å skape en fortjeneste på det ambisiøse prosjektet.

Dette kom frem under Reuters Media Summit i går, der Kotic forklarer at lisensutgiftene til LucasArts trolig vil tømme mesteparten av overskuddet:

- Lucas vil få mest ut av Star Wars-suksessen. Vi har gjort forretninger med Lucas i lang tid, og det finansielle vil alltid helle mot Lucas' fordel. Jeg forstår derfor ikke helt hvordan det finansielle skal kunne fungerer for Electronic Arts. Hvis man ser på hvor mange MMO-prosjekter som har lyktes finansielt sett gjennom årene står man igjen med et lite antall titler, forklarer Kotick.

Nå skal det nevnes at Electronic Arts og Activision (Blizzard) er arge konkurrenter i bransjen, så selv om Kotick har et poeng i sine uttalelser bør nok det hele tas med en klype salt. Den som venter får uansett se.

Star Wars: The Old Republic

Relaterte tekster

Star Wars: The Old RepublicScore

Star Wars: The Old Republic

ANMELDELSE. Skrevet av Oskar Nyström - GR SE

Gamereactors egen ekspert på nettrollespill har tilbragt hver våkne time den siste uken i Biowares storsatsing. Kan Star Wars: The Old Republic ta tronen fra World of Warcraft?



Loading next content