Norsk
Gamereactor
nyheter
Dead Space 3

Nye mystiske Dead Space-rykter

Både fly- og eventyrspill skal være på vei

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det kan virke som Electronic Arts har store planer for Dead Space-serien. I hvertfall hvis man skal tro kildene til spillbloggen Kotaku.

Til tross for at EA tidligere skal ha vurdert å skrinlegge hele serien, har nemlig selskapet nå angivelig bestemt seg for å gjøre det stikk motsatte - å utvide seriens univers til flere spill enn bare Dead Space 3.

Ifølge Kotakus kilder skal både et flyspill og et Uncharted-liknende eventyrspill være under planlegging, begge med tema hentet fra Dead Space-universet.

De presiserer samtidig at Dead Space 3 vil være det siste spillet med Isaak Clarke i hovedrollen, og at dette spillet fortsatt vil plassere seg innenfor skrekksjangeren, før de mer actionorienterte titlene tar over.

Legg imidlertid merke til at dette kun er for rykter å regne foreløpig, og at EA ikke engang har offisielt annonsert Dead Space 3 ennå.

Dead Space 3
Bilde fra Dead Space 2.

Relaterte tekster

Dead Space 3Score

Dead Space 3

ANMELDELSE. Skrevet av Ruben Jones

Ja, det blir bare mer og mer action i Dead Space-serien, men vår anmelder har likevel latt seg imponere...

4
Dead Space er ikke erklært død

Dead Space er ikke erklært død

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Det nyeste spillet i EAs romskrekkserie, Dead Space 3, solgte ikke like mange eksemplarer som utgiveren hadde håpet. Nå arbeider utvikler Visceral Games på Battlefield:...



Loading next content