Norsk
Gamereactor
nyheter
The Elder Scrolls V: Skyrim

Mod-verktøy på vei til Skyrim

Og ny oppdatering kommer til uken

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det har nærmest blitt en tradisjon at Bethesdas rollespill er plaget av små og store feil, og selv om det nye The Elder Scrolls V: Skyrim er hakket bedre enn tidligere titler har det hatt sitt å stri med.

Den forrige oppdateringen som ble sluppet så nemlig ut til å skape like mange nye feil som den reparerte gamle, til spillernes store fortvilelse.

Heldigvis har Bethesda nå lovet at en ny oppdatering vil være klar i løpet av neste uke (først til PC og deretter konsollene). Denne vil forhåpentligvis ta seg at de største nye problemene, som mangelen på Magic Resistance og drager som flyr baklengs.

Samtidig har Bethesda annonsert at de planlegger å slippe et sett med utviklerverktøy til PC-versjonen av Skyrim i januar. Disse verktøyene er de samme som utviklerne brukte selv da de bygde opp spillet, og vil gjøre det langt enklere å skape interessante og kreative modifikasjoner til Skyrim.

Mod-verktøyene vil bli knyttet til Steam Workshop-systemet, som gjør det lett å finne og dele dine egne og andres bidrag. Den eksisterende mod-støtten vil også være kompatibel med de nye verktøyene, slik at alt arbeidet kreative Skyrim-spillere allerede har lagt ned ikke var forgjeves.

Kilde: Bethesda-bloggen.

The Elder Scrolls V: Skyrim

Relaterte tekster



Loading next content