Norsk
Gamereactor
nyheter
The Legend of Zelda: Skyward Sword

Kritisk feil i Skyward Sword

Nintendo bekrefter problemet

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Nintendo har ifølge nettsiden Zelda Informer bekreftet en potensielt kritisk feil i The Legend of Zelda: Skyward Sword. Et stykke ut i spillet kan man nemlig risikere å nå et punkt der man blir stående bom fast dersom man gjør et par ting i en spesfik rekkefølge.

Skulle man være uheldig kan attpåtil følgende nokså alvorlige, har man ikke en ekstra lagringfil å falle tilbake til blir man faktisk nødt til å starte hele eventyret på nytt fra begynnelsen av.

- Vi har blitt gjort oppmerksomme på en feil som gjør det umulig å fortsette progresjonen i Song of the Hero-oppdraget. Hvis spillet har blitt lagret etter man har gjennomført en spesifikk rekkefølge av hendelser vil det ikke lenger være mulig å fortsette fra den aktuelle lagringsfilen, forklarer Nintendo i et brev til sin kunder.

Dersom du kunne tenke deg å unngå dette problemet, har vi oppskriften på hva man ikke skal gjøre, men før du leser videre må vi gi deg en liten spoiler-advarsel - dette leses på eget ansvar:

Feilen oppstår angivelig når man har startet det nevnte Song of the Hero-oppdraget, og velger å gjennomføre Lanaryu Desert-delen av oppdraget først. Dette er imidlertid ikke nok i seg selv, man må også slå av en prat med Golo the Goron før man mottar Thunder Dragon-sangen, og oppsøke han på nytt etterpå.

Gjør man disse tingene i denne rekkefølgen vil man altså ende opp i en blindgate. Heldigvis er løsningen enkel, bare sørg for at Lanaryu Desert-delen ikke blir den delen du spiller gjennom først.

The Legend of Zelda: Skyward Sword

Relaterte tekster

1
Zelda: Skyward Sword er nå ute til Wii U

Zelda: Skyward Sword er nå ute til Wii U

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Det er ganske mange som er enige om at The Legend of Zelda: Skyward Sword var det aller beste Motion Plus-spillet, i tillegg til å være ett av de beste til Wii-konsollen....



Loading next content