Norsk
Gamereactor
nyheter
Star Wars: The Old Republic

Tyvstart The Old Republic

Tidlig tilgang for forhåndsbestillere

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Oppdatering:
Electronic Arts har sendt ut en korrigering til denne informasjonen. I denne heter det at spillet ikke vil bli låst før den 20. desember med mindre man har forhåndsbestilt sitt eksemplar. Det vil likevel være mulig å få tak i spillet f.o.m. den 15. desember.

Opprinnelig sak:
Det har vært mye frem og tilbake når det gjelder utgivelsesdatoen til Biowares ambisiøse nettrollespill Star Wars: The Old Republic.

Fansen har blitt møtt med en rekke utsettelser gjennom året før den endelige datoen ble satt til den 20. desember, men nå har faktisk Bioware brutt trenden og annonsert at spillet vil bli sluppet tidligere enn antatt.

For oss i Europa blir nemlig eventyret lansert den 15. desember, altså fem dager tidligere enn i Amerika, og én uke fra i dag. I tillegg vil de som har forhåndsbestilt spillet få tilgang allerede den 13. desember:

- Star Wars: The Old Republic når butikkhyllene den 20. desember i Nord-Amerika og den 15. desember i Europa. Bioware avslørte også i dag at tidlig tilgang for kunder som har forhåndsbestilt spillet vil starte den 13. desember kl. 06.00 CST, slik at enkelte spillere får så mye som én ukes forsprang på sin personlige Star Wars-saga.

HQ

Relaterte tekster

Star Wars: The Old RepublicScore

Star Wars: The Old Republic

ANMELDELSE. Skrevet av Oskar Nyström - GR SE

Gamereactors egen ekspert på nettrollespill har tilbragt hver våkne time den siste uken i Biowares storsatsing. Kan Star Wars: The Old Republic ta tronen fra World of Warcraft?



Loading next content