Norsk
Gamereactor
nyheter
The Last of Us

Mer om The Last of Us

Enslaved-designeren med på utviklingen

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Litt mer informasjon om Naughty Dogs The Last of Us har dukket opp etter helgens annonsering, da det nå viser seg at Enslaved: Odyssey to the West-hoveddesigner Mark Richard Davies er involvert i utviklingen av spillet.

Det var allerede kjent at Davies vandret omkring på kontorene til Naughty Dog, men men har hele tiden fått høre at han skal ha jobbet med Uncharted 3: Drake's Deception.

- Okay, jeg jobbet faktisk aldri med Uncharted 3 - jeg jobbet med dette. Endelig kan jeg slutte å skjule det, skriver Davies via Twitter.

At akkurat Enslaved: Odyssey to the West-designeren Davies ble valgt ut for The Last of Us-prosjektet virker nokså logisk. De to spillene har nemlig en rekke likheter.

På samme måte som i Enslaved vil vi møte to hovedpersoner, den voksne mannen Joel og tenåringsjenta Ellie. Sammen er de strandet i en slags post-apokalyptisk verden der zombie-lignende monstre har overtatt styringen, ikke ulikt situasjonen med robotene i Enslaved.

Spillet blir eksklusivt for Playstation 3, vil få 18-årsgrense og på spillets hjemmeside står det oppført "no network play". Dette tyder på at vi vil få servert et spill med hverken flerspiller- eller samarbeidsstøtte - et eventyr man nyter på egen hånd.

The Last of Us

Relaterte tekster

5
The Last of Us RemasteredScore

The Last of Us Remastered

ANMELDELSE. Skrevet av Tor Erik Dahl

Årets spill 2013 på Gamereactor har fått en real ansiktsløftning til glede for alle Playstation 4-eiere. Vi har satt karakter på The Last of Us Remastered...

The Last of Us: Left BehindScore

The Last of Us: Left Behind

ANMELDELSE. Skrevet av Tor Erik Dahl

Naughty Dog følger opp fjorårets beste spill med en utvidelse som får sjefredaktøren til å rakne i sømmene. Her er anmeldelsen av fantastiske Left Behind...



Loading next content