Norsk
Gamereactor
nyheter
Gears of War 3

DLC-trøbbel for Epic Games

Krevde penger fra Season Pass-spillere

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

De største tilhengerne av Epic Games' Gears of War-serie gikk raskt til anskaffelse av et Season Pass til Gears of War 3, for å kunne laste ned utvidelsespakker som RAAM's Shadow gratis etterhvert som disse blir lansert.

Da nettopp RAAM's Shadow ble lansert i går ettermiddag så imidlertid Epic Games ut til å ha glemt sin egen abonnementsordning. Enten de hadde et Season Pass eller ikke ble nemlig alle spillerne spurt om å vennligst hoste opp en fersk ladning Microsoft-poeng før de fikk laste ned utvidelsen.

Epics Rod Fergusson var imidlertid rask på plass med en kommentar til saken, der han forsikret om at feilen skulle bli rettet opp. Samtidig ba han spillere med et Season Pass om være tålmodige:

- Vi undersøker hvorfor kunder med Season Passs blir sendt til feil RAAM's Shadow-tilbud. Vennligst vær tålmodige, forklarte Fergusson via Twitter.

Dersom du sitter på et Season Pass, men fremdeles blir spurt om å betale for utvidelsespakken, bør du med andre ord smøre deg inn med tålmodighet en liten stund til, inntil Epic får ordnet opp i sakene.

Les mer om RAAM's Shadow.

Gears of War 3
Gears of War 3Gears of War 3Gears of War 3

Relaterte tekster

Gears of War 3Score

Gears of War 3

ANMELDELSE. Skrevet av Kristian Nymoen

Gears of War er større, vakrere og mer spektakulært enn noensinne, og selv ikke en pinlig svak historie og få overraskelser kan hindre meg å anbefale dette...



Loading next content