Norsk
Gamereactor
nyheter
Battlefield 3

Battlefield 2143 på vei?

Mystisk nummer funnet i Battlefield 3

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Som en rekke oppmerksomme spillere har oppdaget kan man på Wake Island-kartet i den nye Back to Karkand-utvidelsen til Battlefield 3 lese påskriften 2143 på en av bygningene.

Dette kan naturligvis bare være et pussig sammentreff, men det kan også være det første hintet om et Battlefield 2143, altså en oppfølger til den futuristiske Battlefield 2142 fra 2006.

Ved første øyekast virker det muligens i overkant søkt, men hvis man ser litt tilbake i tid har faktisk utvikler Dice en lite tradisjon for denne typen subtile hint i spillene sine.

Tilbake i 2006 ble nemlig nettopp Battlefield 2142 avslørt da tallet 2142 dukket opp i Euro Force-utvidelsen til Battlefield 2, før selve spillet ble lansert senere samme år.

Det kan altså se ut som Dice ikke har glemt den fremtidsrettede Battlefield-avstikkeren helt ennå. Vi krysser fingrene for en offisiell avsløring heller før enn siden.

Kilde: Joystiq.

Battlefield 3
Betyr dette at Battlefield 2143 er på vei?

Relaterte tekster

Battlefield 3Score

Battlefield 3

ANMELDELSE. Skrevet av Morten Bækkelund

Dice lever opp til forventningene og gir oss den råeste krigssimulatoren noensinne. Morten har tatt pulsen på slagmarken...

8
Battlefield 3 gratis via Origin

Battlefield 3 gratis via Origin

NYHET. Skrevet av Morten Bækkelund

For noen måneder siden startet EA en ordning der de deler ut klassiske spill gratis til alle Origin-brukere i en periode. De har allerede gitt bort både Dead Space og det...

PS Plus-kunder får Battlefield 3 gratis

PS Plus-kunder får Battlefield 3 gratis

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

I dag la Sony ut listen med spill som vil være gratis i juli for alle med Playstation Plus-abonnement. Sammen med spill som Saints Row: The Third og Payday: The Heist...



Loading next content