Norsk
Gamereactor
nyheter
Grand Theft Auto V

- GTA V vil slå Call of Duty

Analytiker spår rekordsalg

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Annonseringstraileren for Grand Theft Auto V ankom i november og de fleste bransjeekspertene har tro på en lansering i løpet av våren 2012.

Skal man tro Jesse Divnich fra det profilerte analysebyrået EEDAR er det også grunn til å ha tro på meget gode salgstall for Rockstars storspill. Han tror nemlig GTA V vil bli det mesteselgende spillet i 2012 og til og med ta innersvingen på Call of Duty:

- Det sier seg selv at GTA V blir ett av de største spillene, men jeg ønsker å ta saken steget videre å si at GTA V blir den aller største lanseringen i 2012. Misforstå meg ikke, Call of Duty vil utvilsomt bli enormt, på samme måte som hvert år, men jeg tror likevel GTA V knepent vil trekke det lengste strået, kommenterer Divnich overfor Industry Gamers.

Når spillet skal lanseres, og om det blir en like enorm suksess som Divnich spår, gjenstår fortsatt i se. Vi i Gamereactor gleder oss uansett.

Grand Theft Auto V

Relaterte tekster

Grand Theft Auto VScore

Grand Theft Auto V

ANMELDELSE. Skrevet av Lee West

Los Santos har aldri sett så bra ut eller fungert så godt som det gjør nå. Vår danske redaktør tok en ny runde i GTA V, og denne gangen er han overbevist...

Grand Theft Auto VScore

Grand Theft Auto V

ANMELDELSE. Skrevet av Rasmus Lund-Hansen

GTA V føles som et next gen-spill, og det hadde vært fantastisk hvis alle verdens utviklere kunne det Rockstar kan. Vi har testet denne generasjonens høydepunkt...



Loading next content