Norsk
Gamereactor
nyheter
Borderlands 2

- Spillet ble bare bedre og bedre

Gearbox har stor tro på Borderlands 2

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Blant fansen av Gearbox Softwares kritikerroste actionspill Borderlands finner man en nokså vanlig oppfatning om at spillet har blitt bedre og bedre etterhvert som nye utvidelsespakker ble lansert, både når det gjelder balansen i spillet og historiefortellingen.

Denne oppfatningen har også Gearbox selv, og nettopp derfor føler de seg sikre på at oppfølgeren vil nå nye høyder sammenlignet med originalspillet:

- Det var egentlig først mot slutten av utviklingsperioden til Borderlands vi virkelig hadde lært hvordan spillet var, og hvordan fiendene burde være. For hver utvidelsespakke ble spillet bare bedre og bedre. Borderlands 2 følger den samme evolusjonen, og vi skjønner nå mye bedre hvilke gameplayelementer vi trenger og hvordan vi skal designe bossene, forklarer Gearbox' Jon Hemingway i et intervju.

Om selskapet klarer å holde den gode trenden ved like, eller om utviklerne har blitt for høye på seg selv, gjenstår fortsatt å se. Vi venter i hvertfall i spenning på lanseringen, som etter planen blir en gang i løpet av 2012.

Borderlands 2

Relaterte tekster



Loading next content