Norsk
Gamereactor
nyheter
Alan Wake's American Nightmare

Årets House Party-spill avslørt

Trailer sluppet ved en feiltagelse

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

I det som ser ut til å ha vært en feiltagelse ble en trailer for årets Xbox Live Arcade House Party-kampanje i går lagt ut på Microsofts amerikanske Xbox Live-nettsider.

Traileren ble raskt fjernet, men ikke før spillsiden Joystiq klarte å snappe den opp, og når katten først er ute av sekken er det som kjent vanskelig å få den inn igjen.

Skal vi tro traileren er årets House Party-spill som følger:
• Alan Wake's American Nightmare
• Warp
• I Am Alive
• Nexuiz

Av disse fire er det særlig Alan Wake's American Nightmare og I Am Alive vi kjenner igjen.

Førstnevnte ble annonsert på Video Game Awards i desember, og fungerer angivelig som et mer actionfokusert kapittel til Remedys kritikerroste Alan Wake-serie.

Sistnevnte er et overlevelsesspill satt til en by som har blitt rammet av et kraftig jordskjelv. Utviklingen av I Am Alive startet allerede i 2008, men etter et langt opphold be spillet annonsert på nytt som en XBLA-tittel i september.

Når det gjelder Warp og Nexuiz er disse mer ukjente. Utfra traileren kan vi imidlertid si at førstnevnte ser ut til å være et actionrettet puzzlespill sett fra et isometrisk perspektiv, mens sistnevnte likner på et retro-inspirert skytespill.

Når husfesten sparkes igang er ennå uvisst, men tidligere år har den gått av stabelen i overgangen mellom februar og mars måned.

HQ

Relaterte tekster



Loading next content