LIVE
HQ
logo hd live | Harold Halibut
See in hd icon

Chat

X
      😁 😂 😃 😄 😅 😆 😇 😈 😉 😊 😋 😌 😍 😏 😐 😑 😒 😓 😔 😕 😖 😗 😘 😙 😚 😛 😜 😝 😞 😟 😠 😡 😢 😣 😤 😥 😦 😧 😨 😩 😪 😫 😬 😭 😮 😯 😰 😱 😲 😳 😴 😵 😶 😷 😸 😹 😺 😻 😼 😽 😾 😿 🙀 🙁 🙂 🙃 🙄
      Norsk
      Gamereactor
      nyheter
      Alan Wake's American Nightmare

      Årets House Party-spill avslørt

      Trailer sluppet ved en feiltagelse

      Abonner på vårt nyhetsbrev her!

      * Påkrevd felt
      HQ

      I det som ser ut til å ha vært en feiltagelse ble en trailer for årets Xbox Live Arcade House Party-kampanje i går lagt ut på Microsofts amerikanske Xbox Live-nettsider.

      Traileren ble raskt fjernet, men ikke før spillsiden Joystiq klarte å snappe den opp, og når katten først er ute av sekken er det som kjent vanskelig å få den inn igjen.

      Skal vi tro traileren er årets House Party-spill som følger:
      • Alan Wake's American Nightmare
      • Warp
      • I Am Alive
      • Nexuiz

      Av disse fire er det særlig Alan Wake's American Nightmare og I Am Alive vi kjenner igjen.

      Førstnevnte ble annonsert på Video Game Awards i desember, og fungerer angivelig som et mer actionfokusert kapittel til Remedys kritikerroste Alan Wake-serie.

      Sistnevnte er et overlevelsesspill satt til en by som har blitt rammet av et kraftig jordskjelv. Utviklingen av I Am Alive startet allerede i 2008, men etter et langt opphold be spillet annonsert på nytt som en XBLA-tittel i september.

      Når det gjelder Warp og Nexuiz er disse mer ukjente. Utfra traileren kan vi imidlertid si at førstnevnte ser ut til å være et actionrettet puzzlespill sett fra et isometrisk perspektiv, mens sistnevnte likner på et retro-inspirert skytespill.

      Når husfesten sparkes igang er ennå uvisst, men tidligere år har den gått av stabelen i overgangen mellom februar og mars måned.

      HQ

      Relaterte tekster



      Loading next content