Norsk
Gamereactor
nyheter
Dark Souls

Åpner for Dark Souls til PC

Fansen har startet underskriftskampanje

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det virker mer og mer sannsynlig at From Software og Namco Bandais beintøffe actionrollespill Dark Souls vil finne veien til PC-plattformen.

Etter et langt fra subtilt hint fra utvikleren har nemlig fansen nå satt igang en underskriftskampanje, for å bevise hvor mange som faktisk drømmer om en PC-versjon.

Det hele startet da en av de ansatte hos Namco Bandai kommenterte et innlegg på deres forumsider, som omhandlet nettopp ønsket om en PC-versjon. Der ble det skrevet følgende:

- Det finnes alltid muligheter for å videreføre konsollspill til PC og når det gjelder Dark Souls er det heller ikke snakk om et spill som er 100% typisk for konsoll. En PC-versjon er derfor fult mulig. Når det gjelder å sette ting i bevegelse er man avhengig av at behovet er skikkelig dokumentert, for eksempel gjennom en vellykket underskriftskampanje?

Antall underskrifter har allerede passert 60.000, og dersom du også kan tenke deg en PC-versjon finner du kampanjen på nettsidene til Petition Bureau. Alle monner drar jo, tross alt.

Dark Souls

Relaterte tekster

Dark SoulsScore

Dark Souls

ANMELDELSE. Skrevet av Jonas Elfving GR SE

From Software følger opp det utrolig vanskelige Demon's Souls med et enda mer utfordrende rollespill...



Loading next content