Norsk
Gamereactor
nyheter
Call of Duty: Black Ops 2

Black Ops 2 i anmarsj?

Activision sikrer seg internettdomene

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det kommer neppe som en bombe, men de første tegnene på en oppfølger til braksuksessen Call of Duty: Black Ops har nå dukket opp på verdensveven.

Activisions megapopulære Call of Duty-serie har som kjent sett årlige utgivelser de siste årene, der to utviklingsteam har vekslet mellom å stå for produksjonen annenhvert år.

I fjor var det det Infinity Ward og Sledghammer Games' Call of Duty: Modern Warfare 3 som stod på menyen og i år er det derfor Treyarchs tur til å ta over ballen. Med tanke på den fantastiske suksessen til forgjengeren er det ingen overraskelse at Black Ops 2 trolig blir årets Call of Duty-spill, men ikke desto mindre er dette utvilsomt en god nyhet for verdens Call of Duty-fans.

Helt konkret består ryktene i at utgiver Activision nå har sikret seg rettighetene til internettdomenet blackops2.com, som naturligvis er et tydelig tegn på at nettopp Black Ops 2 blir årets spill i serien.

Domenet ble registrert av en privat part allerede i 2010, men først nå har altså Activision sikret seg rettighetene gjennom firmaet MarkMonitor, et selskap Activision har brukt til dette ved flere tidligere anledninger.

Kilde: CVG.

Call of Duty: Black Ops 2

Relaterte tekster

2
Call of Duty saksøkes igjen

Call of Duty saksøkes igjen

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

I sommeren 2014 ble Activision saksøkt for å urettmessig ha brukt navnet og utseendet til Manuel Noriega, tidligere diktator av Panama, i Call of Duty: Black Ops 2. Den...

0
12 millioner spiller Black Ops 2 månedlig

12 millioner spiller Black Ops 2 månedlig

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Denne fredagen slippes Call of Duty: Black Ops 3, og interessen for Activisions oppfølger ser ut til å være rimelig stor. Fortsatt spilles nemlig forrige spill i Black...



Loading next content