Norsk
Gamereactor
nyheter
Ghost Recon: Future Soldier

Ghost Recon utsettes igjen

Og PC-versjonen er tilbake på menyen

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

De som venter i spenning på Ubisofts Ghost Recon: Future Soldier har allerede ventet en god stund, og i november ble PC-versjonen regelrett droppet uten forvarsel.

I en pressemelding skriver imidlertid Ubisoft nå at PC-versjonen skal lanseres likevel, og vil lande samtidig som konsollversjonene.

Dersom du har holdt av en plass i spillhyllen til det futuristiske actionspillet må du riktig nok belage deg på et nytt lag med påsmurt tålmodighet, Ubisoft har nemlig nok en gang utsatt prosjektet.

Denne gangen er det heldigvis en litt mindre utsettelse det er snakk om, og den nye utgivelsesdatoen er blitt satt til den 25. mai.

- Per i dag er alle funksjonene i flerspiller-, enspiller- og samarbeidsdelen ferdig utviklet. Vi har likevel tatt avgjørelsen om å forskyve utgivelsesdatoen, for å forsikre oss om at alle disse ingrediensene holder et høyest mulig nivå, forklarer utvikleren om saken.

Ghost Recon: Future Soldier

Relaterte tekster

Ghost Recon: Future SoldierScore

Ghost Recon: Future Soldier

ANMELDELSE. Skrevet av Robin Høyland

Er du redd for spøkelser? Det er jeg også, men det er en frykt som bare må overvinnes, for Ghost Recon: Future Soldier er et spill du ikke kan gå glipp av...



Loading next content