Norsk
Gamereactor
nyheter
Diablo III

Konsoll-Diablo ikke spikret

Motstridende meldinger fra Blizzard

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

I dag morges kunne vi melde at en konsollversjon av Blizzards etterlengtede Diablo III etter all sannsynlighet var på vei da Blizzards Community Manager spesifiserte Josh Mosqueira som lederen av konsollprosjektet.

Nå har imidlertid utvikleren korrigert dette utsagnet og forklart at de slett ikke har tatt en avgjørelse når det gjelder en mulig konsollversjon, selv om de til stadighet utforsker mulighetene.

- Bashioks svar på Twitter var ment som en bekreftelse på at vi aktivt utforsker mulighetene for å utvikle en konsollutgave av Diablo III. Det er ikke en bekreftelse på at Diablo III faktisk er på vei til noen konsollplattform, korrigerer Blizzard overfor Game Informer.

Hvor lenge denne utforskingsperioden vil vare og om Blizzard faktisk noen gang vil slippe en konsollversjon er med andre ord like usikkert som det var i går. Blizzard har for vane å ta seg god tid med sine prosjekter, så det er nok best å sette seg godt til rette i godstolen mens vi venter.

Diablo III

Relaterte tekster

Diablo IIIScore

Diablo III

ANMELDELSE. Skrevet av Kenneth Flage

Kenneth dro til helvete og tilbake i anledning konsollanseringen av Diablo III. Har Blizzards mørke eventyr lykkes med konverteringen? Vi har satt karakter...



Loading next content