Norsk
Gamereactor
nyheter
Battlefield 3

Kampen mot BF3-juks fortsetter

Ny funksjon lar deg rapportere juksepaver

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Hvis du jevnlig spiller Battlefield 3 på PCen din har du trolig opplevd en og annen motstander som soper inn tusenvis av poeng ved hjelp av wallhacks, aimbots og andre lurerier.

Disse uredelige spillerne gjør naturligvis livet surt for oss ekte soldater, men heldigvis har utvikler Dice like lite til overs for juksepavene som oss.

De er faktisk fast bestemte på å kjøre en beinhard linje mot alle som jukser seg til seier på slagmarken, men for å klare dette trenger de vår hjelp.

For å stramme inn kampen mot juksingen har nemlig Dice innført en ny funksjon i Battlelog-systemet, som lar deg rapportere spillere du mener har urent mel i posen.

Alt man trenger å gjøre er å søke opp Battlelog-profilen til synderen, og deretter klikke på den lille gule varseltrekanten øverst i høyre hjørne. Et vindu vil da dukke opp, der du kan skrive inn din klage og linke til bevismateriale i form av en Battle Report. Resten tar Dice seg av.

Mer informasjon finner du på Battlefield-bloggen.

Battlefield 3
Battlefield 3Battlefield 3

Relaterte tekster

Battlefield 3Score

Battlefield 3

ANMELDELSE. Skrevet av Morten Bækkelund

Dice lever opp til forventningene og gir oss den råeste krigssimulatoren noensinne. Morten har tatt pulsen på slagmarken...

8
Battlefield 3 gratis via Origin

Battlefield 3 gratis via Origin

NYHET. Skrevet av Morten Bækkelund

For noen måneder siden startet EA en ordning der de deler ut klassiske spill gratis til alle Origin-brukere i en periode. De har allerede gitt bort både Dead Space og det...

PS Plus-kunder får Battlefield 3 gratis

PS Plus-kunder får Battlefield 3 gratis

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

I dag la Sony ut listen med spill som vil være gratis i juli for alle med Playstation Plus-abonnement. Sammen med spill som Saints Row: The Third og Payday: The Heist...



Loading next content