Norsk
Gamereactor
nyheter
Max Payne 3

Remedy roser Rockstar

Fornøyde med Max Payne 3-utviklingen

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Max Payne-serien ble opprinnelig skapt av finske Remedy Entertainment, men utviklingen av det tredje spillet tar Rockstar seg av på egenhånd.

Dette har gjort mange av seriens fans bekymret for kvaliteten, men spør skal man Remedy selv er det ingen grunn til å uro seg:

- Vi elsker det de har gjort, og vi kunne ikke vært mer fornøyde med retningen de tar serien i. Jeg mener, rockstar lager jo ikke akkurat dårlig spill ikke sant? Det er som om Rockstar-logoen har blitt et kvalitetsstempel i seg selv, forklarer Remedys Oskari Hakkinen overfor Kotaku.

Avslutningsvis påpeker Hakkinen at Remedy uansett ikke ville hatt tid til å utvikle Max Payne 3. De er nemlig travelt opp tatt med det kommende Alan Wake's American Nightmare, samt et annet hemmelig prosjekt.

Max Payne 3 skal slippes den 30. mars til Playstation 3, Xbox 360 og PC.

Max Payne 3

Relaterte tekster

Max Payne 3Score

Max Payne 3

ANMELDELSE. Skrevet av Kristian Nymoen

Etter ni lange år er Max Payne tilbake i et mørkt og brutalt gjensyn. Har Rockstar forvaltet Remedys noir-arv med verdighet?

2
Max Payne 3 slippes til Mac i morgen

Max Payne 3 slippes til Mac i morgen

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Det har gått et drøyt år siden Max Payne 3 ble sluppet til PC, Playstation 3 og Xbox 360. Nå har Rockstar bestemt seg for å slippe actionspillet til Mac-brukere 20. juni....



Loading next content