Norsk
Gamereactor
nyheter
Diablo III

Blizzard finjusterer Diablo III

Innfører endringer før lanseringen

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Utvikler Blizzard har som vanlig ingen planer om å lansere det etterlengtede Diablo III før det er perfekt i deres øyne, og de finjusterer stadig på de forskjellige mekanikkene i spillet.

I går løftet de sløret for de mest drastiske endringene som vil bli gjort før lanseringen, sammenlignet med betaen:

• Scroll of Identify er blitt fjernet - figuren din vil selv være i stand til å identifisere våpnene man finner rundt omkring, uten behov for skriftruller eller andre hjelpemidler.

• Cauldron of Jordan og Nephalem Cube er fjernet - crafting og salg av items vil nå foregå i landsbyene.

• Attributtene har blitt endret på, og Stone of Recall har blitt døpt om til Town Portal. Samtidig skal den også få sin egen knapp på skills-linjen i skjermbildet.

Du kan lese mer om endringene på de offisielle Diablo III-sidene, der Blizzard også skriver følgende kommentar:

- Ingen vil huske et spill som var forsinket, men alle vil huske et spill som var kjempebra. [...] Vi har tro på vår evne til å lage et godt produkt, men vi er ikke helt i mål enda.

Hvordan dette skal tolkes lar vi bli opp til hver enkelt, men det kan jo tyde på at lanseringen ikke akkurat er rett rundt hjørnet.

Diablo III

Relaterte tekster

Diablo IIIScore

Diablo III

ANMELDELSE. Skrevet av Kenneth Flage

Kenneth dro til helvete og tilbake i anledning konsollanseringen av Diablo III. Har Blizzards mørke eventyr lykkes med konverteringen? Vi har satt karakter...



Loading next content