Gamereactor internasjonalt Norsk / Dansk / Svenska / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands
Gamereactor
Medlemsinnlogging


Glemt passordet?
Jeg er ikke medlem, men jeg vil registere meg

Eller logg inn med min Facebook-konto
Gamereactor Norge
nyheter
Syndicate

Dropper Online Pass i Syndicate

Starbreeze vil nå flest mulig spillere


Mens stadig flere spilltitler blir lansert med Online Pass-ordninger, designet spesielt for å begrense bruktsalget, ser utvikler Starbreeze andre veier med deres Syndicate.

Faktisk har de bestemt at spillet ikke skal ha noen slik ordning i det hele tatt, men heller tillate fri bruk for alle og enhver, akkurat som i gamle dager.

Bakgrunnen for avgjørelsen skal være at Syndicates flerspillerstøtte ene og alene består av samarbeid, og ikke har noen konkurransebaserte moduser. I tillegg ønsker Starbreeze at flest mulig skal få sjansen til å prøve spillet, og en Online Pass-ordning ville potensielt hindret en del andrehåndsspillere i å gå til innkjøp.

Her i redaksjonen ser vi ikke helt logikken i at bruktsalget kun er et problem for utvikleren dersom spillet har konkurransebasert flerspiller, men det er uansett hyggelig at Starbreeze og EA dropper begrensningen når det gjelder Syndicate.

Syndicate
SyndicateSyndicate
SyndicateSyndicateSyndicateSyndicate
Dette er en annonse: