Norsk
Gamereactor
nyheter
The Last of Us

Nettstøtte i The Last of Us

Ferske detaljer om spillet er avslørt

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Takket være spillmagasinet Game Informer har en fersk dose med detaljer om Naughty Dogs nylig annonserte actionspill The Last of Us nå sett dagens lys.

Spillet vil utspille seg i en verden der store deler av menneskeheten har blitt smittet eller drept av en livsfarlig soppinfeksjon som brøt ut 20 år tidligere.

Man spiller som våpensmugleren Joel, som sammen med ungjenta Ellie kjemper for å overleve den nådeløse virkeligheten de befinner seg i.

I presentasjonen de fikk av Naughty Dog fikk Game Informer se at Joel reddet Ellie fra en militært kontrollert karantenesone, før ferden gikk videre til de ugjestmilde gatene i byen Pittsburgh.

Derfra ble Joel og Ellie stilt overfor en rekke møter med menneskelige fiender, og mot slutten av presentasjonen fikk man se de første tegnene på fiender som har blitt utsatt for soppinfeksjonen.

Ved siden av presentasjonen kunne spillregissør Bruce Straley også avsløre at The Last of Us vil inkludere en flerspillerkomponent:

- Vi kommer til å ha en slags nettdel. Vi jobber med en masse ideer, men vi har ikke spikret noe enda. Det eneste vi vet er at det kommer til å bli heftig, forklarer Straley.

Straley var også nøye med å påpeke at historien i The Last of Us vil stå på sine egne ben, og at de ikke kommer til å satse på en cliffhanger-avslutning på spillet:

- Historien står på sine egne ben. Den vil ikke slutte med en cliffhanger. Personlighetene, og reisen de går gjennom, avsluttes sammen med historien, avslutter Straley.

Det offisielle lanseringsvinduet for spillet er fremdeles satt til sent 2012/tidlig 2013.

Kilde: Neogaf.

The Last of Us

Relaterte tekster

5
The Last of Us RemasteredScore

The Last of Us Remastered

ANMELDELSE. Skrevet av Tor Erik Dahl

Årets spill 2013 på Gamereactor har fått en real ansiktsløftning til glede for alle Playstation 4-eiere. Vi har satt karakter på The Last of Us Remastered...

The Last of Us: Left BehindScore

The Last of Us: Left Behind

ANMELDELSE. Skrevet av Tor Erik Dahl

Naughty Dog følger opp fjorårets beste spill med en utvidelse som får sjefredaktøren til å rakne i sømmene. Her er anmeldelsen av fantastiske Left Behind...



Loading next content