Norsk
Gamereactor
nyheter
The Secret World

Korrigerer Secret World-dato

Men Funcom satser fortsatt på april

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Utvikler Funcom avholder i dag et stort The Secret World-arrangement for norsk presse, og for noen timer siden kom det frem at det lovende nettrollespillet hadde fått en internt slippdato som var satt til den 24. april.

I en pressemelding påpeker Funcom nå at denne datoen kun er en uoffisiell arbeidsdato, som utviklerne jobber mot internt. Det offisielle lanseringsvinduet fortsatt er satt til april 2012, uten en spesifisert dato:

- Funcom har tidligere annonsert at lanseringsmåneden for spillet er april 2012, og de ønsker å understreke at det ikke foreligger noen endringer rundt den antatte lanseringsdatoen for The Secret World for øyeblikket. Selskapet vil annonsere en formell pressemelding med den offisielle lanseringsdatoen straks denne er klar, heter det i pressemeldingen.

Gamereactor er for øvrig på plass på The Secret World-arrangement i Oslo, for å sjekke ut det ambisiøse nettrollespillet fansen har ventet tålmodig på i flere år.

I The Secret World er alle verdens myter og konspirasjonsteorier sanne. Les mer om det spennende prosjektet her på Gamereactor i tiden fremover.

The Secret World

Relaterte tekster

The Secret WorldScore

The Secret World

ANMELDELSE. Skrevet av Jostein Holmgren

Norges største spillansering noensinne lykkes med å være et annerledes MMO. Jostein har satt karakter på Funcoms The Secret World...

1
The Secret World blir tv-serie

The Secret World blir tv-serie

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Vi hører ganske ofte om filmatiseringer av ulike spillunivers om dagen. Noen mener dette er tåpelig siden man gjerne bruker fler titalls timer i et spill, og derfor blir...



Loading next content