Norsk
Gamereactor
nyheter
Catherine

Katherine mest populær

Danker ut navnesøster Catherine

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det unike gåtespillet Catherine tar opp et tema man sjelden ser i spillsammenheng, nemlig forhold og utroskap.

I løpet av spillets gang blir vi kjent med hovedpersonen Vincent Brooks, som blir tvunget til å velge mellom to svært ulike kvinner med svært like navn. Den målrettede og modne Katherine, hans nåværende kjæreste, og den forføreriske fristerinnen Catherine. I tillegg plages Vincent av mareritt hver eneste kveld, fyren får rett og slett aldri fred.

Selv om spillet har vært ute en god stund i Japan er den europeiske lanseringen først i dag, men allerede i desember tok utgiver Deep Silver tempen på den europeiske fansen. De spurte nemlig publikum om hvem de helst ville velge - Katherine eller Catherine?

Resultatene fra denne undersøkelsen er nå inne, og det var Katherine som trakk det lengste strået med 59% av stemmene. Vi kan altså slå fast at størsteparten av oss i Europa er av den trofaste sorten, eller at vi i det minste ønsker å gi uttrykk for det.

Få også med deg vår anmeldelse av spillet.

Catherine

Relaterte tekster

CatherineScore

Catherine

ANMELDELSE. Skrevet av Ingar Takanobu Hauge

Gjengen bak Persona-spillene er tilbake med det forførende trekantdramaet Catherine. Gjør deg klar for intriger, dobbeltspill og uforglemmelige mareritt...



Loading next content