Norsk
Gamereactor
nyheter
Diablo III

Diablo III-lansering innen juli?

Blizzard satser på andre kvartal

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det etterlengtede Diablo III har allerede blitt forsinket en rekke ganger, og den siste offisielle uttalelsen lovte en lansering i starten av 2012.

Siden den gang har utvikler Blizzard bestemt seg for å gjøre endel større endringer i spillet, og utgivelsen har blitt skyvet fremover nok en gang.

Nå har imidlertid Blizzard-sjef Mike Morhaime forklart at selskapet satser på en lansering i løpet av andre kvartal, med andre ord en gang mellom starten av april og utgangen av juni:

- Vi kan bekrefte at vi tar sikte på en lansering i løpet av andre kvartal for Diablo III. Vi regner med å kunne avsløre flere detaljer i ukene som kommer, forklarte Morhaime på et investormøte.

Videre kunne Thomas Tippl, daglig leder i Activision-Blizzard, avsløre at minst to Blizzard-spill vil bli sluppet i løpet av året. Han nevnte ikke hvilket spill som skal slippes ved siden av Diablo III, men vi tipper på Starcraft II: Heart of the Swarm.

Om den omdiskuterte konsollversjonen av Diablo III blir en realitet, sa hverken Morhaime eller Tippl noe om.

Kilde: Eurogamer.

Diablo III

Relaterte tekster

Diablo IIIScore

Diablo III

ANMELDELSE. Skrevet av Kenneth Flage

Kenneth dro til helvete og tilbake i anledning konsollanseringen av Diablo III. Har Blizzards mørke eventyr lykkes med konverteringen? Vi har satt karakter...



Loading next content