Norsk
Gamereactor
nyheter
Kingdoms of Amalur: Reckoning

KoA: Reckoning får oppfølger

Planleggingen er allerede igang

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Rollespillet Kingdoms of Amalur: Reckoning ble lansert for under en uke siden, men planleggingen av en oppfølger skal allerede ha startet på utvikler 38 Studios' kontorer.

Det kom frem da 38 Studios-grunnleggeren Curt Schilling var på besøk på Late Night with Jimmy Fallon-showet på amerikansk TV på mandag.

I løpet av praten spurte nemlig Fallon om det vil komme noen oppfølger til Reckoning, noe Schilling besvarte med kontante "å ja!".

Ved siden av Reckoning-oppfølgeren jobber også 38 Studios med et nettrollespill med kodenavn Project Copernicus, uten at de ønsker å prate noe særlig om dette prosjektet foreløpig.

Kingdoms of Amalur: Reckoning har på sin side blitt møtt med gode kritikker i mediene, så hvis du har sansen for rollespill bør du sjekke ut Gamereactors anmeldelse.

Kilde: Gamespot.

Kingdoms of Amalur: Reckoning

Relaterte tekster

Kingdoms of Amalur: ReckoningScore

Kingdoms of Amalur: Reckoning

ANMELDELSE. Skrevet av Robin Høyland

Med så prominente navn som Ken Rolston, R.A Salvatore og Todd McFarlane involvert er det grunn til forventninger. Men hvordan ble resultatet?

5
Får vi et nytt Kingdoms of Amalur?

Får vi et nytt Kingdoms of Amalur?

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

De siste årene har THQ Nordic blitt veldig kjent for å kjøpe rettighetene til spill og spillserier vi ikke har sett på en stund for å gjenopplive dem. Både Timesplitters,...

Kingdoms of Amalur: Reckoning

Kingdoms of Amalur: Reckoning

FORSPILL. Skrevet av Robin Høyland

Robin reiste til Sverige for å prøve Ken Rolstons kommende rollespillprosjekt. Et spill så lovende at vår skribent forelsket seg i løpet av få minutter...



Loading next content