Norsk
Gamereactor
nyheter
Call of Duty: Black Ops 2

Nye hint om CoD: Black Ops 2

Programmerer og nettside røper nyheten

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det kommer neppe som noen bombe, men det virker stadig mer sannsynlig at det neste spillet i Call of Duty-serien blir Call of Duty: Black Ops 2.

I løpet av helgen kom nemlig den franske avdelingen av nettbutikken Amazon til skade for å føre opp nettopp Call of Duty: Black Ops 2 i sitt spillsortiment.

Kort tid etter skal programmereren Hugo Beyer fra Nerve Software, en person som tidligere har hjulpet til under utviklingen av blant annet Call of Duty: Black Ops, ha ført opp Black Ops 2 på sin Linkedin-CV.

Både oppføringen på Amazon og CV-noteringen ble dog raskt fjernet, da Activision etter sigende setter inn store resurser for holde på hemmeligheten.

Når internettkatten først er ute av sekken er det imidertid nærmest umulig å lokke den tilbake inn, i løpet av kort tid hadde nyheten spredt seg til et stort antall nettsider.

Vi skal selvsagt holde øynene åpne mens vi venter på den offisielle annonseringen. Hvis historien har lært oss noe kan vi forvente oss en avsløring på E3-messen etterfulgt av en lansering til høsten.

Kilde: CVG.

Call of Duty: Black Ops 2
Bilde fra Call of Duty: Black Ops.

Relaterte tekster

2
Call of Duty saksøkes igjen

Call of Duty saksøkes igjen

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

I sommeren 2014 ble Activision saksøkt for å urettmessig ha brukt navnet og utseendet til Manuel Noriega, tidligere diktator av Panama, i Call of Duty: Black Ops 2. Den...

0
12 millioner spiller Black Ops 2 månedlig

12 millioner spiller Black Ops 2 månedlig

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Denne fredagen slippes Call of Duty: Black Ops 3, og interessen for Activisions oppfølger ser ut til å være rimelig stor. Fortsatt spilles nemlig forrige spill i Black...



Loading next content