Norsk
Gamereactor
nyheter
The Secret World

The Secret World utsettes

Funcom trenger to måneder til finpussing

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Norske Funcoms ambisiøse nettrollespill The Secret World har blitt utsatt. Den opprinnelige slippdatoen var satt til april, men i en børsmelding i går kveld gjorde Funcom det klart at spillet først vil slippes den 19. juni.

Årsaken til utsettelsen skal være at selskapet trenger ekstra tid til den siste finpussen, slik at det ferdige spillet blir best mulig:

- At det settes av mer tid til finpussen av spillet viser hvor stor tro Funcom som et selskap har på The Secret World, og hvor høyt vi ønsker å gjøre det så bra som mulig. Den ekstra tiden gir også rom for enda flere betatester med høy kvalitet, og vi kommer snart til å annonserer flere offentlige betaer dere hundre tusenvis av spillere vil få sjansen til å prøve spillet før lansering, forklarer produsent Ragnar Tørnquist i børsmeldingen.

Tilbakemeldingene fra de tidligere betatestene har på sin side vært svært positive, og hele 9 av 10 testere skal ha bestemt seg for å kjøpe det ferdige spillet etter lanseringen.

The Secret World

Relaterte tekster

The Secret WorldScore

The Secret World

ANMELDELSE. Skrevet av Jostein Holmgren

Norges største spillansering noensinne lykkes med å være et annerledes MMO. Jostein har satt karakter på Funcoms The Secret World...

1
The Secret World blir tv-serie

The Secret World blir tv-serie

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Vi hører ganske ofte om filmatiseringer av ulike spillunivers om dagen. Noen mener dette er tåpelig siden man gjerne bruker fler titalls timer i et spill, og derfor blir...



Loading next content