Norsk
Gamereactor
nyheter
Forza Horizon

Forza Horizon annonsert

Mens Forza 4 endelig får Porsche

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Microsoft har annonsert et nytt spill i den populære Forza-serien kalt Forza Horizon. Det kom frem under forrige ukes Microsoft Xbox Spring Showcase.

Denne gangen er det ikke Turn 10 som står for utviklingen, men heller Playground Games, og det skal ikke være snakk om en direkte oppfølger til Forza Motorsport 4.

Utover dette har lite konkret informasjon kommet frem, men vi vet i det minste at spillet skal slippes eksklusivt til Xbox 360 i løpet av året.

Med seg på laget har også Playground Games en rekke rutinerte utviklere fra blant annet Codemasters og Bizarre Creations, noe som lover godt for kvaliteten.

I andre Forza-nyheter skal endelig fans det kritikerroste Forza Motorsport 4 få muligheten til å svi gummi med et utvalg lynraske Porscher, ett av de få bilmerkene som ikke var med i hovedlanseringen.

Porsche ble ikke med i spillet på grunn av en avtale med konkurrent EA og deres Need for Speed-serie, men nå ser det altså ut som denne avtalen har gått ut på dato. I Porsche Expansion Pack skal vi nemlig bli servert 30 nye biler, alle Porsche-modeller, så vel som 20 nye arrangementer og 250 achievement-poeng.

I en oppdatering til Forza Motorsport 4 i morgen skal samtidig maksnivået for kjørere økes fra 150 til romslige 999.

Forza Horizon
Porschene tar seg bra ut i den mektige Forza 4-grafikken.
Forza HorizonForza Horizon

Relaterte tekster

Forza HorizonScore

Forza Horizon

ANMELDELSE. Skrevet av Petter Hegevall - GR SE

Playground Games har lykkes med å blande Forza Motorsport og Test Drive Unlimited. Redaksjonens største racingidiot er nyforelsket...

3
Forza Horizon 2 under utvikling?

Forza Horizon 2 under utvikling?

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Den Playground Games-ansatte Yibo Liu skrev på sin LinkedIn-side allerede tidligere i år at han jobber med et Forza-prosjekt til neste konsollgenerasjon, skriver CVG. Men...



Loading next content