Norsk
Gamereactor
nyheter
Journey

Historien bak Journey

Slippes i dag for PS Plus-medlemmer

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Thatgamecompanys nye eventyrspill Journey har blitt møtt med jubel av en nærmest unison spillpresse, og sikret seg blant annet toppkarakter i Gamereactors anmeldelse.

Den ordinære lanseringsdatoen til det unike spillet er først den 14. mars, men dersom du abonnerer på Playstation Plus vil du kunne kjøpe og laste ned spillet allerede i dag. I skrivende stund ser det ikke ut til at spillet har blitt lagt ut for salg, men vi regner med at det vil dukke opp i løpet av dagen.

Har du ikke Playstation Plus må du smøre deg inn med tålmodighet en stund til. Om ventetiden blir kortere eller lengre av denne traileren, der Thatgamecompany tar oss med bak kulissene under utviklingen, lar vi være opp til dere å bestemme:

HQ

Relaterte tekster

JourneyScore

Journey

ANMELDELSE. Skrevet av Daniel Guanio

Den perfekte kombinasjonen av kunst, interaksjon og underholdning er funnet, årets hittil beste skjermopplevelse heter Journey.

0
Tiårets spill: Journey

Tiårets spill: Journey

ARTIKKEL. Skrevet av Ingar Takanobu Hauge

Vi fortsetter vår artikkelserie om de beste spillene fra forrige tiår. Denne gangen tar Ingar oss med på en reise gjennom Journey.

0
Journey-musikken slippes på vinyl

Journey-musikken slippes på vinyl

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Før noen tenker at musikken til bandet Journey allerede finnes på vinyl, så kan vi legge den ballen død ved å presisere at det er snakk om Thatgamecompanys glimrende...



Loading next content