LIVE
HQ
logo hd live | Harold Halibut
See in hd icon

Chat

X
      😁 😂 😃 😄 😅 😆 😇 😈 😉 😊 😋 😌 😍 😏 😐 😑 😒 😓 😔 😕 😖 😗 😘 😙 😚 😛 😜 😝 😞 😟 😠 😡 😢 😣 😤 😥 😦 😧 😨 😩 😪 😫 😬 😭 😮 😯 😰 😱 😲 😳 😴 😵 😶 😷 😸 😹 😺 😻 😼 😽 😾 😿 🙀 🙁 🙂 🙃 🙄
      Norsk
      Gamereactor
      nyheter
      Assassin's Creed III

      AC III går tilbake til røttene

      Mener Ezio-trilogien kunne vært bedre

      Abonner på vårt nyhetsbrev her!

      * Påkrevd felt
      HQ

      Ubisofts suksesserie Assassin's Creed har solgt i bøtter og spann siden lanseringen i 2007. Men etter fire spill som har funnet sted i nokså like miljøer har utvikleren sett seg lei, og flyttet konseptet til den amerikanske revolusjonen.

      Ifølge kreativ leder Alex Hutchinson vil Assassin's Creed III gå en annen vei enn sine forgjengere. Historien vil blant annet utspille seg over hele 30 år - altså i forkant av revolusjonen og frem til dens avslutning.

      - En av de beste tingene med en ny figur og et nytt univers er at vi kan strippe ned alt og gå tilbake til røttene. Ezio-trilogien hadde ikke like stramme mekanikker som den burde hatt, siden det ikke var logisk å fjerne elementer du hadde i forrige spill.

      Assassin's Creed III

      Nye mekanikker står sentralt
      I Assassin's Creed 3 vil utvikleren fokusere på å introdusere nye mekanikker, og sørge for at historien er konsis og engasjerende.

      - Vi vil gi spillerne noe mer enn muligheten til å klatre på historiske landemerker - de skal besøke historiske hendelser, og føle hvordan det var å være i New York da byen brant eller ved Valley Forge da George Washington var til stede.

      Blant de største endringene finner du et utbedret snøsystem, for å illustrere hvor vanskelig det var å takle det kalde været på den tiden. Selv mener utvikleren at slike endringer er essensielt for å levere gode spillopplevelser, og hadde følgende å si om deres ansvar i forhold til spilleren:

      - Spill må ha som mål å utdanne og underholde folk, og helst ha en kunstnerisk visjon. Hvis du ikke ønsker å oppnå minst én av disse kvalitetene tar du ikke ansvar for verken produktet eller salgstallene, hvilket fører til at spillene vi virkelig elsker ikke kommer ut til riktig publikum. Hvis vi slutter med den tankegangen har vi vanskelige tider i vente.

      Assassin's Creed III

      Relaterte tekster

      Assassin's Creed IIIScore

      Assassin's Creed III

      ANMELDELSE. Skrevet av Robin Høyland

      Kan Assassin's Creed III revolusjonere Ubisofts etablerte spillserie? Vi har krysset Atlanteren for å finne svaret...



      Loading next content