Norsk
Gamereactor
nyheter
Battlefield 3

Norsk Battlefield-side hacket

Brukernavn og passord på avveie

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Den norske nettsiden Battlefield.no ble i forrige uke utsatt for et hackerangrep der brukernavn og passord til nesten 20.000 brukere ble stjålet. Det skriver Tv2.no som legger til at omring 1500 av brukernavnene og passordene har blitt publisert på nettet i klartekst.

Battlefield.no drives i et samarbeid mellom Norsk eSport og foreningen Battlefield.no. Hackerbruddet ble utført gjennom et angrep på foreningens tidligere tjenesteleverandør, som av en eller annen grunn hadde beholdt brukerinformasjon fra sin gamle kunde i sine systemer.

En hackergruppe som kaller seg NorSec skal være ansvarlig for ugjerningene, og det er også denne gruppen som publiserte innloggingsdetaljene natt til mandag.

- Det kom som et lite sjokk på samtlige. Vi har funnet ut hvordan de fikk tak i det, og hullet er nå tettet. Men det er jo litt sent for vår del, forklarer daglig leder i Norsk eSport, Einar S. Idsø overfor Tv2.

Samtidig meldes det at nettsiden ABCspill skal ha blitt utsatt satt for et liknende angrep, der omkring 4500 brukernavn og passord har blitt hacket og publisert. På denne siden har imidlertid ikke innlogging med brukernavn og passord vært ibruk på flere år, så det er snakk om forholdsvis gamle opplysninger.

Battlefield.no oppfordrer nå alle sine brukere til å bytte brukernavn og passord på deres sider, samt andre nettsteder der man eventuelt har tatt ibruk de samme dataene.

Battlefield 3

Relaterte tekster

Battlefield 3Score

Battlefield 3

ANMELDELSE. Skrevet av Morten Bækkelund

Dice lever opp til forventningene og gir oss den råeste krigssimulatoren noensinne. Morten har tatt pulsen på slagmarken...

8
Battlefield 3 gratis via Origin

Battlefield 3 gratis via Origin

NYHET. Skrevet av Morten Bækkelund

For noen måneder siden startet EA en ordning der de deler ut klassiske spill gratis til alle Origin-brukere i en periode. De har allerede gitt bort både Dead Space og det...

PS Plus-kunder får Battlefield 3 gratis

PS Plus-kunder får Battlefield 3 gratis

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

I dag la Sony ut listen med spill som vil være gratis i juli for alle med Playstation Plus-abonnement. Sammen med spill som Saints Row: The Third og Payday: The Heist...



Loading next content